Ikväll på TV!

10.10.2016 kl. 13:19
Iiik!
Äääk!

Riktigt nervöst!

Idag sänds Efter Nio avsnittet där jag fick vara med och babbla!
Lånar bild här från estradpoesi-bloggens inlägg! Malin var med såklart, och fotade också. Känns skönt att ha en vän som man kan göra sådant här med (sådär förutom massa tankar och snack och tal och filosoferingar över livet och stöd etc)!

Foto: Malin.Å!

Hjälps, har säkert glömt säga en massa jag tänkt tala om, det finns så mycket att tala om när det kommer till estradpoesi och poetry slam! Vad det är, vem som gör sådant, skillnad på jam och slam, konstformens historia, det som händer just nu, det som kommer hända nästa år (bigthings), varför jag finner det så innerligt inspirerande, faschinerande, och givande och viktigt att ta fram den här sortens scen- och ordkonst... måga ord om ordkonst liksom!

Hmm, lyckades jag ens få in 5% av alla tankarna så är jag nog nöjd.

Kommer och sitta i soffan och stundvis gömma mig i fleece-filten helt garanterat, haha!

Nåväl, nu skall jag sluta nojja och lite fundera på scenfixande till jamet som är på lördag! Samt gå igenom lite vad jag nu egentligen skall poetisera där, fick grymmaste inspirationen av en tråd i ett diskussionscommunity jag är med i men måste kanske ännu fila lite på det. Och så skall jag nog dricka litervis med té för idag blev man igen ett steg krackligare. Honung. Massa honung.
Och hundkrafs!


hund yesalldogs adoptdontshopMe?!?


 

dizi di2i digging it blue dress poet artist yellow boots


Grafik, illustration, design / Musik, rap, hip hop, kompositör / Estradpoet, ordkonstnär, dyslektiker / Konstnär, kreativitet, blandras i kultur


LINK; där hittar du allt möjligt från musik till poesi, grafik och evenemang jag hållit på med under mina år.


LINK; min artistsida på Fb

På Instagram: di2i


---


dizifinlandÄTÄTÄTgmail.com

En människa som upptäcker livet på smala, vindiga stigar

---

Raaseposse projektet jag producerat, ladda och lyssna!
 


---

BLOGS

Anne Hietanen
Anna Lindholm
Angelina Davini - En Frisörs Blogg
Biffen!
Emmelemzie
Fager Dam
Grön i Åbo
Hipsu
Karin
Linn Jung
Mmalins
Nanó
Nickby Rapporterar
Oscar Lehtinen
Diktpool
Sandra Vaihela
Satu
Smilla
Peppe
Pimples
Red
Tommix!
Tubbs
Vonne

---

FOTO & KONST

Estradpoesi FI - ORDKONST och poesi

Gasarvid ​ - konst
Haliz - foto
Hobbyfotografen​ - foto
Laura Mendelin​ - foto
MINIMAL Street Art
NIMI​ - konst
Tee​ - foto

---

MUSIK

Qruu's blogg och hemsida

music - iD (iLL Division) min & brors musik
music - diZi's myspace

---